0528-23 35 09
info@mijnthuisbegeleiding.nl

Werken bij

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Onze teams zijn opgebouwd uit ambulant begeleiders en huishoudelijke hulpen

Mocht je interesse hebben in onderstaande vacatures, bel ons gerust even: 0528-233509

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. Bij ons werken gekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde werkbegeleiders, die je deskundige begeleiding bieden tijdens je opleiding.

Onderstaand onze actuele vacatures.

Onze vacatures

Ambulant Begeleider (uren in overleg)

 

WIE WIJ ZIJN

Mijn Thuisbegeleiding gaat uit van de eigen mogelijkheden van de cliënt. Het moment dat een cliënt begeleiding nodig heeft betekent een verandering in het leven. Goede persoonlijke én professionele ondersteuning vinden wij daarbij van groot belang. Wij verlenen diverse vormen van ondersteuning in verschillende Drentse gemeenten. Onze zorg kan snel ingezet worden doordat wij met kleine teams werken. Wij hebben ook geen wachtlijsten voor nieuwe cliënten.

Naast de werkgebieden Hoogeveen en Meppel zijn wij gericht op uitbreiding van onze begeleiding in de regio Assen. Hierbij zoeken we actief de samenwerking met (keten)partners op.

Mijn Thuisbegeleiding is onderdeel van Mijn Thuiszorg. Naast het bieden van individuele begeleiding wordt er vanuit Mijn Thuishulp ook huishoudelijke ondersteuning geboden.

 

WAT GA JE DOEN

Als ambulant begeleider begeleid je de cliënten in de eigen thuissituatie. Je werkt met verschillende doelgroepen op vrijwel alle leefgebieden. Bijvoorbeeld psychiatrische, verstandelijke of verslavingsproblematiek. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en de eigenverantwoordelijkheid. Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en schakelt zo nodig extra expertise in. Je werkt methodisch volgens het begeleidingsplan en neemt indien nodig, maatregelen voor aanpassing hiervan.

Op een coachende en collegiale wijze werk je samen met je collega’s. Je neemt deel aan werkoverleggen, cliëntbesprekingen en mogelijk andere relevante overlegsituaties en onderhoud je contacten met andere ketenzorgpartners. Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering en uitbreiding van Mijn Thuisbegeleiding in de regio Noord- en Midden Drenthe.

 

WIE JIJ BENT

  • Je beschikt over een recente werkervaring binnen de (ambulante) psychiatrie, met name in het werkveld gericht op diverse GGZ-problematieken. Daarnaast beschik je over een relevante beroepsopleiding. Als begeleider versta jij je vak. De werkzaamheden zijn heel divers en uitdagend, en dat maakt ons vak zo boeiend;
  • Jouw professionaliteit bewijst zich door onze kernwaarden uit te dragen waar wij voor staan: respect, directe betrokkenheid, persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en handhaving van de eigen regie van de cliënt;
  • Je bent verder ondernemend en initiërend, kunt goed zelfstandig werken en je wilt graag werken aan het uitbreiden van onze rol in de wijk;
  • Je beschikt over eigen vervoer en bent woonachtig in het gebied Hoogeveen, Assen of daartussen;
  • Je ervaart het als een uitdaging om Mijn Thuisbegeleiding verder vorm en inhoud te gaan geven onder leiding van de directeur.

 

ONS AANBOD

  • Een leuke en uitdagende baan bij een slagvaardige en innoverende organisatie met korte lijnen;
  • Wij staan open voor innovatieve ideeën van collega’s;
  • Je kunt rekenen op een collegiale en enthousiaste werkomgeving;
  • Daarnaast bieden wij jou mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Uren in overleg, minimaal 20 uur;
  • Een salaris conform CAO VVT en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en deelname in pensioenfonds voor Zorg en Welzijn;
  • Jouw werkdagen en tijden komen in overleg en op basis van cliëntvragen tot stand;
  • In eerste instantie is de arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie om dit daarna te verlengen.

 

WORD JIJ ONZE NIEUW COLLEGA?

We nodigen je van harte uit om te reageren op deze uitdagende vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met Maikel de Bruin, directeur. Op telefoonnummer 06 – 1868 2575.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar m.debruin@mijnthuiszorg.nl

Wij kiezen er bewust voor om geen sollicitatie deadline te stellen en sluiten de vacature zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.