0528-23 35 09
info@mijnthuisbegeleiding.nl

Ik zoek begeleiding

Zoek jij begeleiding?

Mijn thuisbegeleiding kan jou helpen met:

Ambulante Begeleiding

Onze ambulante begeleiding is er voor jou wanneer je hulp nodig hebt in je eigen omgeving. Of je nu moeite hebt met dagelijkse taken of je wilt persoonlijke doelen bereiken, wij staan voor je klaar! Samen met een vaste begeleider werk je aan oplossingen op jouw tempo en op jouw manier. Dit kan door middel van een paar uur per week tot intensieve dagelijkse ondersteuning.

Gezinsbegeleiding

Gezinsbegeleiding biedt ondersteuning aan gezinnen die te maken hebben met diverse problemen, zoals opvoedingsvragen of relatieproblemen. Wij helpen jullie om als gezin sterker te woden en samen weer op koers te komen. Met praktische handvatten en een luisterend oor zorgen wij ervoor dat ieder gezinslid de aandacht krijgt die jullie verdienen.

Psychische hulp

Psychische problemen kunnen een grote impact hebben op jouw leven. Onze psychische hulp richt zich op het bieden van ondersteuning en begeleiding bij verschillende klachten zoals depressie, angst of stress. Wij werken samen met jou aan herstel en het vinden van balans in jouw leven.

Verslavingshulp

Bij verslavingshulp richten wij ons op het ondersteunen van mensen die worstelen met een verslaving. Met een persoonlijke aanpak en zonder oordeel helpen wij je om de regie over jouw leven terug te krijgen. Samen maken we een plan dat bij jou past en zetten we stap voor stap de weg naar herstel in.

Hulp bij Administratie

Het bijhouden van jouw administratie kan een grote uitdaging zijn, vooral wanneer je te maken hebt met andere zorgen. Onze begeleiders bieden hulp bij het organiseren van je financiën, het invullen van formulieren en het beheren van belangrijke documenten. Zo krijg jij weer overzicht en controle over je financiële situatie.

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken welke begeleiding jij nodig hebt. Onze begeleider komt graag bij jou thuis om kennis te maken en om jouw wensen te inventariseren.

Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij jou ook over de vergoeding en waar jij deze kunt aanvragen.

 

Wij zijn er om jou te helpen!

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen: 0528 – 233 509 of onderstaand aanvraagformulier invullen.

Aanvraagformulier

Ik wil: